Bonificacions FUNDAE

Cursos bonificats per FUNDAE.

Tots els nostres cursos es poden bonificar!

Sol·liciti bonificacions per formació de totes les seves classes d’idiomes i “soft skills” atorgades per la fundació estatal per a l’ocupació (FUNDAE) i d’aquesta manera podrà recuperar totalment o parcialment un percentatge de l’import liquidat a a el Seguretat Social per a invertir en formació per als seus professionals.

TRAINING li ho posa fàcil. Amb l’ajuda de l’entitat organitzadora i gestora de FUNDAE que contractem, li podem gestionar les ajudes de la FUNDAE en tots els nostres cursos de formació, d’aquesta manera ajudem la seva empresa a estalviar el cost en formació necessari per a la correcta consecució dels seus objectius empresarials.
La seva empresa pot conèixer l’import disponible per a invertir en formació, des de l’aplicació SIMULADOR CRÈDIT de la pàgina web oficial de la FUNDAE.

Contacti amb TRAINING per a resoldre qualsevol dubte que tingui sobre aquest tema.

Beneficiï’s de les bonificacions!

Envia’ns un email

Alguna pregunta? Ens encantaria escoltar-la. Som aquí per a ajudar i capacitar als seus professionals perquè aconsegueixin els objectius de la seva empresa, així com els propis.

info@trainingforbusiness.es

Prefereixes cridar-nos?

Ens encanta explicar de què va TRAINING i com ajudarem als seus professionals aconseguir els objectius de la seva empresa.
Parlem!

+34 609 94 31 04