Neurolanguage Coaching®

Millori les seves destreses de l’anglès
de la manera més ràpida i efectiva.

El mètode TRAINING

· Això és el que FEM:

Coaching professional i dinàmic per a obtenir resultats tant a nivell personal com laboral.

Tenim experiència en la formació d’empreses de tota mena i grandària. Des de presentacions i negociacions fins a habilitats com ara la redacció electrònica.

· TRAINING ofereix AQUEST FORMAT:

Cursos adaptats i creats entorn de les seves necessitats. Procés d’establiment d’objectiu eficaç, potent, aprenentatge i consolidació pas a pas amb converses estil coaching. Motivació, retroalimentació e avaluacions contínues.

TRAINING ofereix paquets de perfeccionament lingüístic basats en el mètode de Neurolanguage Coaching® acreditat per ICF, el qual va ser creat i dissenyat per Rachel Marie Paling. Aquest mètode d’aprenentatge neurolingüístico basat en la ciència, se centra en trobar l’estat òptim d’aprenentatge del cervell, perquè un pugui adquirir de manera eficient les habilitats en anglès necessàries perquè un se senti segur en el lloc de treball globalitzat d’avui dia.

ESPERA!

El Coaching de TRAINING és per a tu si…

Vols desenvolupar-te a nivell personal i professional

· ON importa, així que considerem el Coaching:

Adaptar-se contínuament a les necessitats del client.

Dissenyem cada sessió i curs, basat en una anàlisi detallada dels desitjos específics de cada client.

Les sessions de coaching poden realitzar-se de manera flexible i on sigui adequat per a vostè. Podem oferir un servei professional, d’alt nivell i alta qualitat, de manera presencial o en línia.

Què és Neurolanguage Coaching®?

“Neurolanguage Coaching®” és la transferència eficient i ràpida de coneixements i habilitats lingüístiques del Language Coach al Language Coachee amb efectes sostenibles facilitats pel coaching basat en el cervell i els principis del coaching i la neurociència.

  • Instructors d’idiomes de ELC acreditats internacionalment.
  • Ajuda al client a aprendre de forma més ràpida i eficaç.
  • Procés d’establiment d’objectius eficaç i potent.
  • Curs adaptat i procés estructurat on es crearà el material d’aprenentatge.
  • Motivació, retroalimentació e avaluació contínua.

Parlem? Millori les seves habilitats sense perdre un minut més

Programi una SESSIÓ DE PROVA GRATUÏTA amb nosaltres perquè pugui familiaritzar-se amb el mètode Neurolanguage Coaching®

CLARITY CALL

Amb el Clarity Call no sols es podrà familiaritzar amb el mètode, a més obtindrà un diagnòstic GRATIS!

En el Clarity Call inicial, tindrem l’oportunitat de treballar junts per a determinar clarament els seus objectius lingüístics i deixar perfectament clar com desitja posar en pràctica les seves habilitats lingüístiques perfeccionades en la seva vida.

Què succeeix en el seu CLARITY CALL inicial?

Tindrem una conversa amistosa i relaxada per a llançar llum sobre la seva motivació i els seus motius per a aprendre, de manera que comprenguem clarament les seves necessitats lingüístiques. Durant el seu Clarity Call treballarem amb vostè per a triar dos objectius mecànics (gramaticals) clars en els quals desitja concentrar-se durant les nostres sessions de classe, així com dos objectius de domini clarament definits. Explicarem i aclarirem les estratègies que millor funcionarien per a vostè. En altres termes, com aprèn vostè millor? En el seu Clarity Call inicial aclarirem fins a algunes formes concretes en les quals podem facilitar el seu aprenentatge! En aquest moment, també parlarem d’activitats que podem implementar per a aconseguir els objectius de domini que ja haurem definit i decidit junts en el seu Clarity Call. Finalment, establirem un horari per a la regularitat de les nostres sessions i rebrà un pressupost, a més de la nostra proposta de programa dins de les 24 hores posteriors a la seva Clarity Call inicial.

Comencem a treballar en el seu programa d’idiomes personalitzat!

Una vegada que hagi acceptat la nostra proposta i hagi realitzat el pagament inicial, ens reunirem en horaris programats regularment que siguin convenients per a vostè i ens centrarem en els objectius mecànics i de domini descrits en la nostra proposta.

Al llarg del seu programa d’idiomes personalitzat, avaluarem periòdicament el seu progrés i farem els canvis i ajustos necessaris i oportuns conjuntament, per a garantir el seu èxit continu.

Què passa al final del programa?

Al final del seu programa d’idiomes personalitzat, realitzarem una Summit Call per a assegurar-nos que hagi aconseguit tots els seus objectius lingüístics. Si desitja abordar noves necessitats lingüístiques professionals, podem discutir futurs programes d’idiomes perquè pugui vostè abordar aquestes noves necessitats seves de la manera més efectiva. D’aquesta manera, podrà vostè continuar gaudint dels nostres programes d’idiomes personalitzats i adaptats a les seves necessitats específiques i treure el màxim profit del nostre enfocament neurolingúístico per a l’aprenentatge d’idiomes.

COMENCI JA EL SEU COACHING PERSONALITZAT!

Obtingui el seu pla i pressupost personalitzats.

El nivell d’habilitat, la professió, així com els objectius i el cronograma de cada persona són únics, per la qual cosa cada paquet de perfeccionament lingüístic que TRAINING idea per a tot i cadascun dels seus clients també és únic. Posi’s en contacte amb nosaltres per a obtenir el seu pressupost i paquet de perfeccionament lingüístic personalitzat, i faci el primer pas cap a la veritable fluïdesa!

Què et transmet el tracte personalitzat i pròxim de l’equip de TRAINING que s’ocupa de Neurolanguage Coaching®?
· Em transmet confiança, motivació, interès per continuar aprenent. I el fonamental, creure en mi mateixa.

Què és el que més t’agrada de TRAINING en general i de Neurolanguage Coaching® en particular i dels seus serveis a professionals?
· El que més m’agrada és l’atenció tan personalitzada. Es preocupen pel teu benestar, t’ajuden a reflexionar perquè la teva mateixa trobis el camí correcte que et faci sentir bé. D’aquesta manera aprendre anglès és molt mes senzill, fan que t’agradi aprendre anglès.

Si haguessis de descriure l’ambient que l’equip de professors de Neurolanguage Coaching® creen en les seves classes dirigides a professionals que desitgen millorar el seu domini de llengües estrangeres amb una sola paraula, Quin triaries i per què?
· Confiança. Jo vaig pensar que aprendre anglès era un avorriment i un fracàs. I gràcies a la meva professora de TRAINING, he vist el meu recorregut, i estic motivada per a continuar aprofundint i millorant!

Paqui Sánchez Martín, Aguas Danone, Planta de Lanjarón
Quines són les coses que t’han sorprès més de TRAINING i els seus serveis de Neurolanguage Coaching® per a professionals com tu?
· En el meu cas, he après que et poden ajudar molt a aconseguir qualsevol objectiu professional que tinguis a curt, mitjà o llarg termini si ho parles amb sinceritat amb ells, et proposen i t’acompanyen per a aconseguir-ho. No és només superar un examen oficial, sinó aplicar l’anglès en el teu dia a dia segons les teves funcions laborals en el meu cas.

Si haguessis de descriure l’ambient que TRAINING en general i de Neurolanguage Coaching® en particular crea en les seves classes dirigides a professionals que desitgen millorar el seu domini de llengües estrangeres amb una sola paraula, quin triaries i per què?
· Empatia, creen un ambient de confiança i saben dirigir la classe amb intel·ligència posant-se en el teu lloc.

Què diries a algun/a col·lega teu/a del sector que té algun dubte per a començar aquesta experiència?
· Que s’animi si vol millorar el seu nivell d’anglès. En el meu cas específic, per al meu treball (entrevistes, reunions, converses,…), però podria ser també per a preparar-se un viatge. Aprendria i li acompanyaran a aconseguir els seus objectius.

Eva Julian Tous, Accounting and Reporting Department
Què és el que més t’agrada de TRAINING en general i dels seus serveis de Neurolanguage Coaching® a professionals?
· El servei és excel·lent i el tracte magnífic. Personalment, l’equip que s’ocupa de Neurolanguage Coaching® són uns professionals amb una gran qualitat i gràcies al seu acompanyament formatiu i humà he pogut aconseguir els meus objectius d’aprenentatge.

Què ha suposat l’equip de professors de Neurolanguage Coaching® en el teu aprenentatge de l’anglès, i a nivell personal?
· Una gran oportunitat per a aprendre l’anglès i principalment per a aconseguir el meu gran repte: trencar resistències a l’hora de parlar aquest idioma. L’equip de formadors part de les motivacions i interessos i fomenta la confiança en la persona per a poder aconseguir la seva meta. Es dona un aprenentatge amb eines de suport i tutorització que permeten estar més de prop a les necessitats reals dels estudiants. Valoro el tracte personalitzat i l’acompanyament emocional que exerceixen.

Què veus de diferent en les classes del nostre equip dirigides a professionals com tu?
· La seva gran capacitat empàtica i a generar un clima d’aprenentatge tranquil, respectuós i amable.

Èlia López Cassà , Universitat de Barcelona