Qui som

Oferim una formació d’alta qualitat per a professionals.

TRAINING s’especialitza en l’ensenyament de llengües estrangeres en empreses mitjançant mètodes pràctics i eficients. Té el seu origen a l’escola d’idiomes HELLO, creada en 1981.

Les nostres línies es dirigeixen a directius, equips naturals de treball i professionals de qualsevol àmbit que tinguin la necessitat de dominar una determinada llengua estrangera d’una manera pràctica i dinàmica, sempre enfocada a objectius. D’aquesta manera, podran aplicar l’aprenentatge obtingut directament en les diferents situacions a les que es veuen exposats en el seu lloc de treball.

Cursos i processos

Millorar les capacitats professionals amb èxit.

Tots els cursos i processos persegueixen la millora de les capacitats directives, comunicatives i professionals dels assistents en el seu entorn laboral i ofereixen eines eficaces perquè puguin desenvolupar les seves tasques amb la millor garantia d’èxit.

El nostre equip de professionals està format per consultors i formadors amb experiència en el món del management i de l’ensenyament i altament qualificats en les matèries que imparteixen.

Els nostres professionals

El nostre equip de docents titulats.

Kasia
KasiaCofundadora
Directora de les escoles d’idiomes HELLO a càrrec de les Àrees d’Administració i Qualitat.
Va estructurar l’organització i va coordinar les accions del creixement exponencial de les escoles d’idiomes mantenint els mateixos estàndards de qualitat des de la seva fundació. Va desenvolupar la cultura de qualitat de l’organització, un dels pilars d’aquesta. Posseeix més de 15 anys d’experiència en negociació, desenvolupament, “project management” i lideratge d’equips de treball.
Luigi
LuigiCofundador
Es va exercir com a locutor i redactor de la AFN a Frankfurt, Alemanya.
Ciutat on també va treballar de publicista per al servei de ràdio i televisió de les forces armades dels EUA. Va encapçalar campanyes de comunicació i relacions públiques. Es dedica a ensenyar anglès des de l’any 2007, quan va descobrir la seva passió per l’ensenyament a Barcelona. Emprenedor, es confessa amant del món dels negocis. Li caracteritza la seva proximitat amb els clients de TRAINING i el seu coneixement de les necessitats específiques d’aquests.
Ellie
EllieGestió
Ellie és un membre central del nostre equip que és responsable de la gestió de tasques diàries en TRAINING.
Des de programar i manejar les activitats de nòmines i comptabilitat, fins a brindar un servei al client de primer nivell i rebre i transmetre comunicacions internes, Ellie exerceix un paper clau en el bon funcionament de les operacions diàries de TRAINING.
Marina
MarinaCap d'estudis
Marina és un membre clau del nostre equip i com a Cap d’Estudis monitora, avalua i desenvolupa el pla d’estudis i l’ensenyament, així com els procediments de reporti i registre i les pràctiques d’avaluació de TRAINING.
Com a Cap d’Estudis, Marina garanteix que vostè sempre obtindrà el professor idoni per a aconseguir els seus objectius.
Tania
TaniaDisseny i optimització
Tania és un membre central del nostre equip que brinda suport al nostre equip.
Maneja diversos calendaris per al nostre equip d’ensenyament i també brinda suport tècnic. Des d’organitzar les cites de negocis del nostre equip fins a ajudar a dissenyar i optimitzar els processos en TRAINING, a Tania l’apassiona treballar de manera transversal amb el nostre equip de TRAINING i assegurar-se que tots els detalls estiguin en el seu lloc.
Marie-Anne
Marie-AnneDesenvolupament habiltiats
Marie-Anne és un membre clau del nostre equip que elabora interessants i entretingudes activitats de la vida real centrades en els estudiants, les quals ajuden els professionals a desenvolupar les seves habilitats en anglès per al seu ús en un context empresarial.
Des de trucar per telèfon de manera més eficaç i escriure correus electrònics més coherents, fins a presidir reunions, Marie-Anne es concentra en els objectius i necessitats dels seus alumnes.

Metodologia TRAINING

Els nostres cursos d’anglès per a empreses més adaptats.

TRAINING posa en pràctica una metodologia que fomenta la interactivitat entre els assistents i que s’adequa completament al món dels negocis i dels seus protagonistes.

Vivencial

Tècniques actives d’aprenentatge

Participativa

Classes vivencials i interactives. Participa

Comunicativa

Utilitzem la llengua objectiva

Pràctica

Pràctica de l’idioma diàriament

El mètode TRAINING

Els nostres cursos d’anglès per a empreses més adaptats.