AULES VIRTUALS I PRESENCIALS

Formació per a
empreses

Cursos d’idiomes

Formació lingüística de qualitat i personalitzada. Desenvolupem contínuament el ventall de cursos de formació lingüística que proposem als nostres clients per a satisfer les seves diverses necessitats canviants.

Cursos virtuals

Els nostres cursos virtuals permeten la màxima flexibilitat. Els seus professionals parlaran la llengua que estudien des del primer moment. Com a resultat, es comunicaran amb els seus clients amb confiança i d’una manera fluida i eficaç.

Neurolanguage Coaching®

Mètode d’aprenentatge ràpid i eficaç, basat en com funciona el nostre cervell. S’estableixen objectius clars i assumibles pel professional, sempre adaptats a les seves necessitats específiques. El procés d’aprenentatge es duu a terme mitjançant converses estil coaching en les quals l’alumne té un paper central.

Tallers de Soft Skills

Comunicació fluida i adaptada.

  • Tallers especialitzats en coaching en llengües estrangeres i soft skills
  • Treballem tots els aspectes del llenguatge necessaris per a aconseguir una comunicació fluida
  • Satisfer les necessitats de la seva organització.

Sobre nosaltres

Personalitzem els nostres cursos al seu sector, ens adaptem al seu lloc de treball.

La nostra missió és millorar la comunicació dins de les empreses proporcionant mètodes d’aprenentatge de la llengua estrangera innovadors, altament eficaces i enfocats a objectius.

En ajudar que la comunicació de la seva empresa sigui molt eficaç, ampliem la mentalitat de creixement de la seva empresa.

Per què treballar amb nosaltres?

Ensenyem d’una manera pràctica

Els seus professionals aprendran sempre dins d’un context que els permetrà posar en pràctica de seguida el que acaben d’aprendre.

Posem en relleu la llengua parlada

Els seus professionals utilitzaran la llengua que estan aprenent d’una manera natural, progressant sistemàticament i de manera contínua.

Classes interactives i vivencials

L’aprenentatge d’una llengua estrangera ha de ser amè i per a tal fi transformem les nostres classes en espais vivaços i interactius.

Cursos bonificables per FUNDAE

Li ho posem fàcil perquè la seva empresa estalviï el cost en formació necessari per a la correcta consecució dels seus objectius empresarials.

Les preguntes més habituals…

En una entrevista de treball en anglès

Les preguntes més habituals d’una entrevista de treball en anglès se centren en el lloc, les motivacions i l’historial professional del candidat.

Els nostres clients

Empreses que treballen amb nosaltres

Coneix com TRAINING ajuda a les empreses amb els seus cursos d’anglès.
Formem amb èxit als seus empleats.

TRAINING és una consultoria especialitzada en processos de Coaching i Competències Directives que té el seu origen a l’escola d’idiomes HELLO, creada en 1981.

L’equip de TRAINING està format per consultors i formadors amb experiència en el món del management i de l’ensenyament i altament qualificats en les matèries que imparteixen.

Parlem?

Resoldrem els seus dubtes i l’assessorarem.

Serveis