Cursos d’idiomes empresarials

Inglés empresarial o general a les empreses, in-company.

Aprendre llengües amb TRAINING té avantatges:

  • Tan sols parlem la llengua que estudien els seus professionals.
  • Els seus professionals aprenen a través de la conversa.
  • Fem que el seu equip de professionals parli.

A TRAINING utilitzem exclusivament la llengua objectiva, la qual cosa obliga els seus professionals a usar la llengua que estan aprenent d’una manera natural, progressant sistemàticament.

Cursos virtuals – Classes en línia

Fem que el seu equip de professionals parli. Adaptem els nostres horaris als seus.

A TRAINING ensenyem d’una manera pràctica, posant en relleu la llengua parlada, i no basem l’ensenyament únicament en mètodes purament gramaticals que sovint poden confondre a l’alumne sense ajudar-lo a parlar.

Les classes per telèfon o Zoom/Skype/Meet/Webex permeten la màxima flexibilitat. Els seus professionals hauran de parlar la llengua que estudien des del primer moment.

Neurolanguage Coaching®

Millori el seu anglès de la manera més ràpida i efectiva.

Neurolanguage Coaching® és la transferència eficient i ràpida de coneixements i habilitats lingüístiques del Language Coach al Language Coachee amb efectes sostenibles facilitats pel coaching basat en el cervell i els principis del coaching i la neurociència.

Tallers especialitzats de soft skills

Habilitats interpersonals i de comunicació.

Quan els seus professionals poden alinear els seus objectius personals amb els objectius comercials de la seva empresa, es comença a veure augments en els resultats comercials en tots els àmbits.

Parlen dels nostres cursos

Amb la confiança d’algunes de les majors marques…

Els nostres clients aposten les seves carreres professionals amb la confiança que els ajudarem a triomfar en la comunicació en el lloc de treball globalitzat d’avui.

Tots els nostres cursos de poden bonificar! Sol·liciti bonificacions per formació de totes les seves classes d’idiomes i «soft skills» atorgades per la fundació estatal per a l’ocupació (FUNDAE).